Friday, June 21, 2013

Ինչպես կոկա-կոլան պատրաստել դոնդող


Կոկա-կոլային «ինքնասառեցման էֆեկտ» հաղորդելու համար պետք է վերցնել շիշը, թափահարել, այնուհետև տեղավորել այն սառնարանում 3 ժամ 15 րոպե: Այդ ընթացքում ընպելիքը կսառչի, սակայն սառույցի չի վերածվի: 

Տեսանյութում երևում է, թե ինչպես է հնարամիտ օգտատերը դուրս բերում ընպելիքը, այնուհետև սկսում լցնել բաժակի մեջ: Լցվելու ընթացքում կոլան սկսում է վերածվել «սառցանման դոնդողի»՝ սառնությունը պահպանելով երկար ժամանակ:

No comments:

Post a Comment