Կոկա-կոլային «ինքնասառեցման էֆեկտ» հաղորդելու համար պետք է վերցնել շիշը, թափահարել, այնուհետև տեղավորել այն սառնարանում 3 ժամ 15 րոպե: Այդ ընթացքում ընպելիքը կսառչի, սակայն սառույցի չի վերածվի:
Տեսանյութում երևում է, թե ինչպես է հնարամիտ օգտատերը դուրս բերում ընպելիքը, այնուհետև սկսում լցնել բաժակի մեջ: Լցվելու ընթացքում կոլան սկսում է վերածվել «սառցանման դոնդողի»՝ սառնությունը պահպանելով երկար ժամանակ:
Տեսանյութում երևում է, թե ինչպես է հնարամիտ օգտատերը դուրս բերում ընպելիքը, այնուհետև սկսում լցնել բաժակի մեջ: Լցվելու ընթացքում կոլան սկսում է վերածվել «սառցանման դոնդողի»՝ սառնությունը պահպանելով երկար ժամանակ:
No comments:
Post a Comment